Gebruiksvoorwaarden
Door gebruik te maken van deze website, stemt u in met deze disclaimer.

 

Verantwoordelijkheid
Deze website bevat informatie afkomstig van Van de Wijnckel Adviezen BV. Ondanks de grote zorgvuldigheid en aandacht bij het samenstellen en publiceren van de webpagina's kan de informatie incorrect en/of incompleet zijn. In geen enkel geval is Van de Wijnckel Adviezen BV aansprakelijk voor schade ontstaan uit het direct of indirect gebruik van het materiaal van deze website. Tevens behoudt Van de Wijnckel Adviezen BV te allen tijde het recht om zonder verdere aankondiging wijzigingen in alle informatie die op deze website getoond wordt, aan te brengen.

 

Link naar website derde(n)
Deze website kan een link aangeven naar een of meerdere websites. Een dergelijke link wordt uitsluitend voor het gebruikersgemak verstrekt. Van de Wijnckel Adviezen BV heeft geen zeggenschap over deze websites, en kan derhalve niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud ervan.

 

Copyright
Het materiaal mag alleen gebruikt en geprint worden voor persoonlijke, niet commerciƫle doeleinden. Het materiaal mag niet worden gereproduceerd, verspreid, verkocht of gepubliceerd zonder dat daarvoor schriftelijke goedkeuring is verkregen van Van de Wijnckel Adviezen BV.


Brainspace

brainspace


Brainspace is een methode om zeer efficiënt en effectief in complexe situaties te managen. Een brainspace is een conferentie van 1 tot 3 dagen voor optimale communicatie en informatie in een grote groep.

Lees meer.....

 

Process Reliabilty Analyse


prplotProcess Reliability Analyse(PRA) is een management tool om zeer snel en precies de prestatie van (industriële) productieprocessen te meten en te analyseren met als doel een betere procescontrole.

Lees meer....

Mediation

mediation
Van de Wijnckel Adviezen BV
kan als mediator optreden bij problemen tussen partijen.

 
Lees meer.......

Ecopolicy

ecopolicy21
“Hoe kunnen we leren omgaan met complexe systemen en netwerken? Door learning by doing, spelend uitproberen, zelf vormgeven en ervaren.”

 
Lees meer.....