Van de Wijnckel Adviezen BV is een onafhankelijk adviesbureau op verschillende vakgebieden. Door ons deskundig advies kunnen wij onze opdrachtgevers op de juiste wijze ondersteunen.

Laatste Nieuws

Van de Wijnckel Adviezen heeft in 2017 met Borealis een raamcontract afgesloten voor het uitvoeren van analyses van hun processen met behulp van simulatiesoftware en Process Reliability Analyses.

Van de Wijnckel Adviezen heeft van Onbegrensd Zeeuws-Vlaanderen opdracht gekregen voor het begeleiden van diverse scholen in Zeeuws-Vlaanderen die deelnemen aan het project Leefbaarheid Zeeuws-Vlaanderen 2017-2018.

Van de Wijnckel Adviezen heeft van de HZ University of Applied Sciences opdracht gekregen om een Brainspace in 2017 uit te voeren.

Van de Wijnckel Adviezen heeft software aangeschaft voor het simuleren van zowel nieuwe als bestaande processen. Met behulp van deze simulatie kan de beschikbaar- en betrouwbaarheid worden geanalyseerd. Hierdoor kunnen onderhoudskosten worden bespaard en in de ontwerpfase investeringen worden bespaard.

Brainspace

brainspace


Brainspace is een methode om zeer efficiënt en effectief in complexe situaties te managen. Een brainspace is een conferentie van 1 tot 3 dagen voor optimale communicatie en informatie in een grote groep.

Lees meer.....

 

Process Reliabilty Analyse


prplotProcess Reliability Analyse(PRA) is een management tool om zeer snel en precies de prestatie van (industriële) productieprocessen te meten en te analyseren met als doel een betere procescontrole.

Lees meer....

Mediation

mediation
Van de Wijnckel Adviezen BV
kan als mediator optreden bij problemen tussen partijen.

 
Lees meer.......

Ecopolicy

ecopolicy21
“Hoe kunnen we leren omgaan met complexe systemen en netwerken? Door learning by doing, spelend uitproberen, zelf vormgeven en ervaren.”

 
Lees meer.....