Van de Wijnckel Adviezen BV is een krachtig en enthousiast bedrijf dat op een onafhankelijke basis adviezen geeft en werkzaamheden uitvoert voor haar opdrachtgevers. Wij hebben in de achterliggende jaren een groot netwerk opgebouwd en kunnen op deze manier gebruikmaken van veel kennis en kunde om complexe vragen en situaties op te lossen.

Van de Wijnckel Adviezen is een no-nonsens bedrijf en lost op een pragmatische wijze de problemen op voor haar opdrachtgevers. Er wordt gebruik gemaakt van de modernste technieken.

De werkzaamheden variƫren van projectmanagement tot Process Reliability Analyses, van mediation tot een Workspace. Kortom een breed veld aan activiteiten.

Door de vlakke organisatie en de grote verantwoordelijkheid van de ervaren en deskundige medewerkers kan er op een zeer concurrerende wijze gewerkt worden en zijn de communicatielijnen zeer kort.

 

brochure

   Download Brochure Algemeen (PDF 260 kB)

 

Van de Wijnckel Adviezen BV

Rijksweg 33

4529 JB EEDE

 

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Zuidwest-Nederland onder nummer: 22055458

BTW nummer Van de Wijnckel Adviezen BV: NL813269672.B01
Brainspace

brainspace


Brainspace is een methode om zeer efficiënt en effectief in complexe situaties te managen. Een brainspace is een conferentie van 1 tot 3 dagen voor optimale communicatie en informatie in een grote groep.

Lees meer.....

 

Mediation

mediation
Van de Wijnckel Adviezen BV
kan als mediator optreden bij problemen tussen partijen.

 
Lees meer.......

Ecopolicy

ecopolicy21
“Hoe kunnen we leren omgaan met complexe systemen en netwerken? Door learning by doing, spelend uitproberen, zelf vormgeven en ervaren.”

 
Lees meer.....