Door Van de Wijnckel Adviezen BV zijn er bij de volgende bedrijven op het gebied van bedrijfsprocessen en organisaties werkzaamheden uitgevoerd:

 

 

Logo_Delta_MilieuDelta Milieu BV. Onderzoek naar de optimalisatie van de gehele onderhoudsorganisatie. De organisatie is verspreid over Zuid-Nederland en binnen de sector worden diverse activiteiten uitgevoerd.

 

 

logo_Saint_GobainGlasfabriek Sas van Gent BV. Onderzoek naar de optimalisatie van het bedrijfsproces en projectmanagement.

 

 

logo_evides_fpEvides NV. Onderzoek naar de projectaanpak en werkwijze.

 

 

 

logo waterbedrijf groningen    Waterbedrijf Groningen. Onderzoek "Professional Excellence"       en "Good Housekeeping".

 

 

Brainspace

brainspace


Brainspace is een methode om zeer efficiënt en effectief in complexe situaties te managen. Een brainspace is een conferentie van 1 tot 3 dagen voor optimale communicatie en informatie in een grote groep.

Lees meer.....

 

Process Reliabilty Analyse


prplotProcess Reliability Analyse(PRA) is een management tool om zeer snel en precies de prestatie van (industriële) productieprocessen te meten en te analyseren met als doel een betere procescontrole.

Lees meer....

Mediation

mediation
Van de Wijnckel Adviezen BV
kan als mediator optreden bij problemen tussen partijen.

 
Lees meer.......

Ecopolicy

ecopolicy21
“Hoe kunnen we leren omgaan met complexe systemen en netwerken? Door learning by doing, spelend uitproberen, zelf vormgeven en ervaren.”

 
Lees meer.....