In verband met bedrijfsgevoelige informatie wordt er op het gebied van interim - management alleen uitleg op hoofdlijnen gegeven over de referentieprojecten.

Op het gebied van interim - management hebben wij opdrachten uitgevoerd bij onder andere:

 

logo evides fpWaterbedrijf Evides NV. Leiding geven aanhet stafbureau van Evides na de fusie tussen Delta en WBE. Delta levert industrie- en drinkwater.

 

 

 

logo vitensWaterbedrijf Vitens NV. Leiding geven aan de afdeling projecten binnen Vitens. Vitens was net gefuseerd met Hydron. De afdeling projecten is opnieuw opgezet en tevens zijn de projectaanpak en procedures aangepakt. Vitens is leverancier van drinkwater in de provincies Friesland, Overijssel, Gelderland, Flevoland en Utrecht.

 

Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden van Van de Wijnckel Adviezen BV op dit gebied kunt u met ons contact opnemen.
 
 

Brainspace

brainspace


Brainspace is een methode om zeer efficiënt en effectief in complexe situaties te managen. Een brainspace is een conferentie van 1 tot 3 dagen voor optimale communicatie en informatie in een grote groep.

Lees meer.....

 

Process Reliabilty Analyse


prplotProcess Reliability Analyse(PRA) is een management tool om zeer snel en precies de prestatie van (industriële) productieprocessen te meten en te analyseren met als doel een betere procescontrole.

Lees meer....

Mediation

mediation
Van de Wijnckel Adviezen BV
kan als mediator optreden bij problemen tussen partijen.

 
Lees meer.......

Ecopolicy

ecopolicy21
“Hoe kunnen we leren omgaan met complexe systemen en netwerken? Door learning by doing, spelend uitproberen, zelf vormgeven en ervaren.”

 
Lees meer.....