Van de Wijnckel Adviezen voert op vele vlakken onderzoeken uit op basis van hun expertise. Zo zijn projecten uitgevoerd in het kader van de waterketen om een efficiënter waterbeheer te verkrijgen en tevens een bijdrage te kunnen leveren aan een beter milieu.

Ook op het gebied van energiebesparende maatregelen is er ook vanuit het verleden ervaring opgebouwd. Bij Van de Wijnckel Adviezen BV werkt de eerste energiecoordinator van Nederland. Reeds in 1982 is er een cursus op dit gebied gevolgd en afgrond met een certificaat. In die tijd was dit "hot" vanwege de hoge olie- en energieprijzen. Nu wil men tevens een bijdrage leveren aan een beter milieu.

Brainspace

brainspace


Brainspace is een methode om zeer efficiënt en effectief in complexe situaties te managen. Een brainspace is een conferentie van 1 tot 3 dagen voor optimale communicatie en informatie in een grote groep.

Lees meer.....

 

Process Reliabilty Analyse


prplotProcess Reliability Analyse(PRA) is een management tool om zeer snel en precies de prestatie van (industriële) productieprocessen te meten en te analyseren met als doel een betere procescontrole.

Lees meer....

Mediation

mediation
Van de Wijnckel Adviezen BV
kan als mediator optreden bij problemen tussen partijen.

 
Lees meer.......

Ecopolicy

ecopolicy21
“Hoe kunnen we leren omgaan met complexe systemen en netwerken? Door learning by doing, spelend uitproberen, zelf vormgeven en ervaren.”

 
Lees meer.....