storksts-logoOp 15 februari 2012 heeft Van de Wijnckel Adviezen de eerste Ronde Tafel Process Reliability in Vlaanderen georganiseerd i.s.m. Stork Technical Services. Voor deze avondbijeenkomst waren we te gast bij Het Landshuis in Fort Lillo, Antwerpen.

 

Dit was de eerste Ronde Tafel Process Reliability in Vlaanderen met een selecte groep professionals uit verschillende sectoren: chemie, voeding, water en technische dienstverlening. Dhr. Herman Baets, Manager Technical Governance bij BASF Antwerpen, nam deel als onze referent en ervaringsdeskundige in het gebruik van Process Reliability bij BASF.

storkpra150212

Na een korte introductie gaf iedere deelnemer kort antwoord op de openingsvraag voor deze ronde tafel:

 

 "Hoe wordt de procesbetrouwbaarheid van de productieprocessen

in uw organisatie gemeten?"

 

Op basis van vragen en antwoorden van de deelnemers heeft Mike van de Wijnckel een introductie in Process Reliability Analyse gepresenteerd. Deelnemers brachten direct hun eigen ervaringen in met prestatiemeting en -verbetering in hun organisatie. In samenspel met een demo en de ervaringen van Herman Baets en Mike van de Wijnckel gaf dit een goed inzicht in de voordelen van Process Reliability in de praktijk. Na de ronde tafel gingen de gesprekken verder aan de dinertafel.

 

Publicaties in Vlaanderen over Process Reliability:

Maintenance Magazine - Presteren in crisis (1)

Maintenance Magazine - Presteren in crisis (2)

 

Een Process Reliability event in Nederland:

NVDO-studiedag Process Reliability 28-09-11