logoaafjeVan de Wijnckel Adviezen heeft van Aafje opdracht gekregen voor het adviseren in de contractvorming voor de bouw van zorgwoningen en appartementen.

 

Aafje, voorheen De Stromen Opmaat Groep is een vertrouwde zorgaanbieder in de regio Rotterdam en Drechtsteden. Met 7.500 professionele en betrokken medewerkers en vrijwilligers en een veelzijdigheid aan diensten, vormt zij één gezicht in de zorg. Ieder mens is uniek, met eigen wensen, voorkeuren en leefomgeving. Daar stemt De Stromen Opmaat Groep haar zorg en diensten volledig op af.slinge

Aafje heeft het plan om 98 ruime zorgappartementen en 40 drie kamer zorgwoningen te bouwen aan de Slinge in de wijk Charlois in Rotterdam. Van de Wijnckel Adviezen ondersteunt Aafje hierbij en draagt zorg voor de advisering in het traject tot afronding van de overeenkomst met de projectontwikkelaar/aannemer. De werkzaamheden omvatten het vastleggen en beoordelen van de uitgangspunten, beoordelen van begrotingen en overeenkomsten en het verwerken van de juridische toetsing.

Er wordt in het geheel rekening gehouden met de veranderende regelgeving in de zorg en de voortschrijdende ontwikkelingen van de techniek.

De oplevering van het project is gepland medio 2013.